رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت
انتقادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
جهت ارسال سئوالات خود از قسمت "تماس با من" اقدام نمایید.
پاسخگوی سئوالات شما هستیم .
با تشکر.

آدرس کانال تلگرام:
https://t.me/antisect

ارتباط با ادمین کانال:
mh_ahmadi80
بایگانی
نویسندگان

شورای جهانی کلیساها بیانیه نشست مشترک هفتمین دور مرکز گفت و گوهای ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را که با موضوع معنویت و مدرنیته برگزار شده بود دو روز بعد از پایان نشست منتشر کردند.

انجمن رهپویان هدایت: هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با موضوع "معنویت و مدرنیته" روزهای 27-26 بهمن ماه 1392 در تهران برگزار شد و بیانیه ای که قرار بود در پایان دومین روز قرائت شود با پیشنهاد شورای جهانی کلیساها انتشار آن با تاخیر و بعد از ویراستاری انجام شد.

با اینکه این قطعنامه با عنوان جهان عاری از خشونت و افراطی صادر شد اما همزمان با این نشست شبه نظامیان مسیحی کشور آفریقای جنوبی قتل عام مسلمان را آغاز کرد.

این گفتگو که بنا به دعوت مرکز گفتگوی ادیان برگزار شد، در راستای گفتگویی است که بین متفکرین ایرانی و متفکرین مسیحی شورای جهانی کلیساها در سال 1995 میلادی آغاز شد.

 

در بیانیه ای که شرکت کنندگان مسیحی و مسلمان در این دور از گفتگوها صادر کردند مواد ذیل مورد توافق قرار گرفت:

  • اهمیت تاکید بر اعتقاد مشترکمان به خدای واحد (الله) بعنوان ستون اساسی معنویت مشترکمان
  • نیاز توجه به معنویت بعنوان راه حل کلیدی مشکلات اساسی انسانیت. در این رابطه، گفتگوی بین ادیان نه تنها زمینه را برای تبادل افکار فراهم می آورد بلکه برای پیروان ادیان ممکن می سازد تا از تعلیمات دینی یکدیگر آگاهی پیدا کنند و در رابطه با دغدغه های جامعه جهانی معاصر موضع مشترک اتخاذ کنند.
  • گفتگوی میان ادیان راهی حیاتی برای استقرار صلح و امنیت ارائه می دهد. گفتگو تلاشی است برای ایجاد دنیایی عاری از خشونت و افراطی‌گری و تاکید بر تعهد اسلام و مسیحیت به همکاری برای اشاعه صلح در جهان. صلح و دوستی از طریق احترام به تنوع فرهنگ‌ها و ادیان و تعهد مشترک به اخلاق و معنویت قابل حصو‌ل است. گفتگوی موثر می تواند ابزار مهمی برای مقابله با کلام و عمل کسانی باشد که محرک تنفر دینی هستند و یا عمداً سعی می کنند به مقدسات دیگران هتک حرمت کنند. یافتن راههایی برای دخیل کردن زنان و جوانان در چنین گفتگویی حیاتی است.
  • با توجه به مسئولیتمان برای جلب توجه جدی جامعه جهانی به صلح، دوستی و تعاون، تمایل خود را برای همکاری مشترک بر روی منشور مشترک صلح و عدالت ابراز می‌داریم. ما از قطعنامه مجمع عمومی سازمان مللی تحت عنوان "جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری" استقبال می‌کنیم و بر روی نقش متفکرین دینی در جلوگیری از خشونت و افراطی گری تاکید می‌نماییم.
  • شکاف قدرت و ثروت در دنیای ما در حال افزایش است، که می‌تواند چالشهایی جدی برای ارزشهای اخلاقی و تعهد به صلح که در مرکز ادیان ما قرار دارد، ایجاد نماید.
  • اسلام و مسیحیت فهم های متفاوتی از معنویت و مدرنیته دارند. گفتگوی ما در زمان یک تغییر واقعی در مورد این تفاوتها برگزار گردید هم بین هیات‌هایمان و هم در درون هیات‌هایمان. اما همه ما مایلیم نقش معنویت در کمک به ایجاد پیوند بین‌دینی را تصدیق کنیم که زنان و جوانان را دخیل می‌کند. ما متوجه شدیم که یکی از تاثیرات مدرنیته تمرکز آن بر روی ذهن خود بنیاد است که علیرغم تقویت رفاه انسانی برای آرامش انسانی مخاطره آمیز است. مهم است که ما از ابزار و دیدگاههای موجود در سنتهای دینی مان برای ایجاد معنویتی که برای انسان رفاه و آرامش را به ارمغان می‌آورد استفاده کنیم.
  • هر دو طرف بر اهمیت تعامل راهبردی با رسانه‌های جمعی به منظور اشاعه دستاوردهای گفتگوی بین ادیان در جوامع مربوطه تاکید کردند.
  • ما از رسانه‌ها می‌خواهیم نسبت به نمونه‌های موفقیت‌آمیز همبستگی و همکاری میان ادیان مختلف، روشنگری و اطلاع رسانی کنند.
  • شبکه های اجتماعی جدید و رسانه ها نقش مهمی در اشاعه فرهنگ گفتگو ایفا می‌کنند. استفاده مناسب از چنین رسانه هایی می‌تواند در اشاعه و تبادل افکار در مورد ارزشهای دینی و معنوی ما در میان جوانان نقش مهمی ایفا نمایند.
  • با توجه به حدود بیست سال از آغاز گفتگوها، احساس می‌کنیم که اکنون زمان آن فرارسیده تا این فرایند، مباحث و نتایج جلسات را بازنگری کنیم. ما راه هایی برای تحقق این امر تا سال آینده پیدا خواهیم کرد.
  • شورای جهانی کلیساها مراتب سپاسگزاری خود را از مرکز گفتگوی ادیان بخاطر میزبانی این جلسه اظهار داشت و در مقابل مرکز گفتگوی ادیان مراتب قدردانی خود را از شورای جهانی کلیساها بخاطر سفر به ایران و حضور در جلسه اظهار داشت. ما مشترکا خواهان تلاش جدی برای اجرای مفاد این بیانیه هستیم و نتایج آنرا در جلسه آتی ارزیابی خواهیم کرد. ما برنامه ریزی خواهیم کرد که دور بعدی گفتگو توسط شورای جهانی کلیساها در سال 2015 یا 2016 در سوئیس برگزار شود. از اکنون تا زمان دور بعدی گفتگو ما فعالانه از فرصت‌های مناسب برای تماس با یکدیگر و تبادل بین نمایندگان دو سازمان استفاده خواهیم کرد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۱۲/۰۳
انجمن رهپویان هدایت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی