غرب گرفتگی رضا صفا در کنار بی توجهی به دستاوردهای علمی ایران
رضا صفا از جمله این افراد است که به شدت متوهم شده و به خاطر عدم توجه ایرانیان به صحبتهای بی محتوای او در شبکه صهیونیستی نجات، دچار سرشکستگی شده و با هر بهانه ای به مردم ایران حمله ور و اعتقادات، فرهنگ، آداب، رسوم و سنن و دستاوردهای علمی و ... آنان را به سخره می گیرد.
در یکی از برنامه های پخش شده از شبکه ماهواره ای نجات، رضا صفا با تمجیدهای مبالغه آمیز و غیر واقعی درباره پیشرفت های علمی غرب، با اهانت به اعتقادات مردم ایران، گفت اگر شعار "مرگ بر آمریکا" که توسط مردم ایران سر داده می شود، به حقیقت بپیوندد، بعد از مرگ آمریکا، ایرانیان باید با فرش و گربه شان زندگی کنند؛ چون تنها چیزی که ایرانی ها ساخته اند این دو چیز است.!!
بنابر این گزارش، این ادعا توسط این فرد بی اطلاع از حوزه علم و فناوری در حالی مطرح می شود که به اقرار دانشمندان غربی، در سال 2010 میلادی تعداد مقالات معتبر علمی در ایران به یازده برابر میانگین جهانی رسیده و بزرگترین رشد در بین تمام کشورها محسوب می شود. در زمینه علم پزشکی نیز، ایران در سال 2006 مقام ششم و در سال2010 مقام نخست علمی را در بین 85 کشور جهان به دست آورد.
یکی از حوزه های مهم و تاثیرگذار رشد علمی، حوزه علم پزشکی است که دستاوردهای آن نه تنها در داخل کشور، بلکه در سرتاسر جهان مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. پرتو درمانی از طریق استفاده از محصولات هسته ای و تولید داروهایی که با بهره گیری از انرژی هسته ای ساخته می شود مانند: رادیو داروی تکنسیوم 99 و ید 131، داروهای نوترکیب مانند: سالمترول و زولدرنیک اسید، از جمله دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است. این پیشرفت ها، ایران را در کشورهای سازنده داروهای بیوتکنولوژی در رده دوازدهم قرار داد.
همچنین پیشرفت در تولید داروهای ضد سرطان و تولید جدیدترین دارو در این زمینه نخستین بار در منطقه غرب آسیا، یکه تازی در سلول های بنیادین بنا به اقرار شبکه خبری سی ان ان، همتا سازی حیوانات، درمان ضایعات نخاعی با استفاده از سلول های شوآن، تولید موفقیت آمیز اولین داروی گیاهی ضدایدز، دستیابی به فناوری هسته ای صلح آمیز بومی، حرکت در مرز علمی در علوم هوافضا و ...، برگ زرین دیگری از افتخارات علمی دانشمندان ایران به شمار می رود.
گفتنی است، بنا بر اعلام پایگاه های استنادی علوم در جهان، از جمله ISC- پایگاه استنادی علوم جهان اسلام- و SCOPUS در هلند، کشور ایران رتبه اول منطقه و 16 جهان را در تولید علم جهان دارد و این در حالی است که کشورهایی مانند: روسیه و سوئیس در این رده بندی در رتبه های بعد از کشورمان قرار گرفته اند.