مدل رایانه ای جنگ آرماگدون به روایت سایت صهیونیستی
نتیجه این مدل سازی رایانه ای نشان داده است که در صورت وقوع جنگ هسته ای بین دو کشور هند و پاکستان که به مراتب دارای سلاح های کشتار جمعی کمتری نسبت به آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی هستند، عواقب ناخوشایندی را به دنبال خواهد داشت.
برخی از پیامدهای وقوع این جنگ، مسدود شدن نور خورشید، قحطی جهانی و یخبندان های کشنده اعلام شده است.
انتشار این خبر در این برهه زمانی و همزمان با قتل عام فلسطینینان توسط رژیم غاصب صهیونیستی و جریان داشتن جنگ سرد بین روسیه و آمریکا، به نظر می رسد حامل تهدیدی ضمنی برای روسیه در صورت عدم پشتیبانی از این رژیم نامشروع در شورای امنیت است.
بنا به این گزارش، به اعتقاد مسیحیان صهیونیست، جنگ آرماگدون ششمین مرحله از هفت مرحله مقدماتی بازگشت عیسی مسیح است. نامگذاری آن نیز از تپه ای به همین نام در شمال فلسطین صورت گرفته است.
به اعتقاد آنها، این جنگ میان نیروهای خیر(یهودیان صهیونیست) و نیروهای شر (مسلمانان از ایران و روسیه) رخ می دهد و به همه دنیا کشیده می شود.
20 و ماهیان دریا و مرغان هوا و حیوانات صحرا و همه حشراتی که بر زمین می خزند و همه مردمانی که بر روی جهانند به حضور من خواهند لرزید و کوهها سرنگون خواهد شد و صخره ها خواهد افتاد و جمیع حصارهای زمین منهدم خواهد گردید.
بنیاد گرایان مسیحی این عبارات را حمل بر استفاده شدن بمب های اتمی و نوترونی در این جنگ می دانند و این اعتقاد، تاثیر بسیار زیادی بر جهت گیری های سیاست داخلی و خارجی کشورهای غربی، از جمله آمریکا داشته است.
ریگان رئیس جمهور صهیونیست اسبق آمریکا می گوید: این نبی خشمگین حزقیال است که بهتر از هر کسی قتل عامی را که در عصر ما به ویرانی خواهد کشاند، را پیشگویی کرده است ... این علامت آن است که فرا رسیدن آرماگدون، دور نیست.
جیمز وات وزیر خارجه اسبق آمریکا در برابر کمیته نمایندگان مجلس، علت بی توجهی به نابودی منابع طبیعی آمریکا، را قریب الوقوع بودن جنگ آخر الزمان و بازگشت مسیح می داند.
حمله آمریکا و انگلیس به عراق نیز در راستای تمهید مقدمات وقوع جنگ آرماگدون ارزیابی شده است.