رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت
انتقادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
جهت ارسال سئوالات خود از قسمت "تماس با من" اقدام نمایید.
پاسخگوی سئوالات شما هستیم .
با تشکر.

آدرس کانال تلگرام:
https://t.me/antisect

ارتباط با ادمین کانال:
mh_ahmadi80
بایگانی
نویسندگان
چهارشنبه آذر ۲۸ ۱۴۰۳، ۰۳:۰۶ ب.ظ

پناهندگان و مسیحیت اجباری

رهپویان هدایت: این روزها  جریان مسیحیت در غرب و کشورهای مسیحی رو به افول بوده است و کلیساها بیش از پیش خالی می شوند. دلایل متعددی را می توان برای این روند مطرح کرد. از جمله تحریفات گسترده در طول تاریخ و گسست اجتماعی بین کلیسا و جامعه.

از سویی دیگر به واسطه اقدامات ضد انسانی قدرتهای جهانی و استثمار کشورهای فقیر همواره بخشی از این جوامع برای بهبود شرایط زندگی خود، با وجود مخاطرات گوناگون اقدام به مهاجرت و پناهندگی در کشورهای اروپایی می کنند.

این افراد عمدتا در روند پذیرش پناهندگی خود دچار مشکل می شوند و گاهی اوقات سالها بلاتکلیف درکشور میزبان حضور پیدا می کنند و در نهایت به کشور مبدا خود دیپورت می شوند.

در این قسمت از یک سو سازمان های تبشیری با هدف جذب مخاطب به سمت این افراد رفته و فعالیت های خود را در کمپ های مربوط به پناهندگان گسترش می دهند و از سویی دیگر پناهندگان نیز از روی ناچاری به جریان مسیحیت تمایل پیدا می کنند.

هدف پناهندگان در این مسیر گشودن روزنه های امید برای دریافت پناهندگی به بهانه های مذهبی است. این نوع مسیحی شدن پناهندگان را می توان مسیحیت اجباری دانست، که در آن فرد بدون اراده و صرفا به صورت ظاهری به مسیحیت گرایش پیدا می کند.

اما بسیاری از این افراد پس از دریافت پناهندگی به سرعت ارتباط خود را با کلیسا قطع می کنند و از مسیحیت گریزان می شوند. همین مسئله موجب شده است که به مرور نوعی بدبینی نسبت به پناهندگان مسیحی شده در کشورهایی چون سوئد و آلمان شکل گیرد.

این بدبینی موجب وخامت اوضاع پناهندگان و سخت گیری بیشتر کشورهای مذکور برای ارائه خدمات مهاجرتی به پناهندگان و پذیرش آنان شده است.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی