رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت
انتقادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
جهت ارسال سئوالات خود از قسمت "تماس با من" اقدام نمایید.
پاسخگوی سئوالات شما هستیم .
با تشکر.

آدرس کانال تلگرام:
https://t.me/antisect

ارتباط با ادمین کانال:
mh_ahmadi80
بایگانی
نویسندگان
چهارشنبه خرداد ۳۱ ۱۳۹۶، ۰۴:۴۱ ب.ظ

آشکار شدن چهره کریه صهیونیست‌ها در روز قدس

روز قدس روز ایستادگی مستضعفان عالم علیه مستکبران و روز فریاد مظلومیت ملتی است که با خون فرزندان خود پرده از چهره کریه رژیم غاصب صهیونیستی برمی دارند.

رهپویان هدایت: از ابتدای اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۸ این موضوع مورد توجه اکثر عالمان دینی به ویژه شیعیان قرار گرفته و با حساسیت به دنبال حل این مشکل بودند. فلسطینیان مصادف با پیروزی در جنگ کرامه بر صهیونیست‌هاا روزی را به نام روز فلسطین در ماه اکتبر مطرح کردند که چندان مورد استقبال واقع نشد.

امام خمینی(ره) نیز یکی از محورهای مبارزاتی خود را از ابتدا آزادی فلسطین و به رسمیت نشناختن اشغال آن معرفی کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ارتباط با اسرائیل قطع و سفارت آن در ایران در اختیار فلسطینی‌ها قرار گرفت. با شروع دور تازه‌ای از حملات اسرائیل به جنوب لبنان، امام خمینی روز ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۸ مصادف باا ۱۳رمضان ۱۳۹۹ با صدور پیامی، آخرین جمعه ماه رمضان را به عنوان روز قدس اعلام کرد: 

بسم الله الرحمن الرحیم 

"من در طی سالیان دراز، خطر اسرائیل غاصب را گوشزد مسلمین نمودم، که اکنون این روزها به حملات وحشیانه خود به برادران و خواهران فلسطینی شدت بخشیده است و به ویژه در جنوب لبنان به قصد نابودی مبارزان فلسطینی، پیاپی خانه و کاشانۀ ایشان را بمباران می‌کند. 

من از عموم مسلمانان جهان و دولتهای اسلامی می‌خواهم که برای کوتاه کردن دست این غاصب و پشتیبانان آن به هم بپیوندند و جمیع مسلمانان جهان را دعوت می‌کنم آخرین جمعۀ ماه مبارک رمضان را که از ایام قدر است، و می‌تواند تعیین کنندۀ سرنوشت مردم فلسطین نیز باشد، به عنوان «روز قدس» انتخاب، و طی مراسمی همبستگی بین المللی مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونی مردم مسلمان اعلام نمایند. از خداوند متعال پیروزی مسلمانان را بر اهل کفر خواستارم."

 

روز جهانی قدس

16 مرداد سال 1358 یعنی یک سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، درپی بمباران جنوب لبنان توسط نیروهای اسرائیل، امام خمینی(ره)، از مسلمانان جهان خواست تا آخرین جمعه ماه رمضان را به عنوان"روز قدس" انتخاب کنند و در این روز همبستگی و همدلی خود را در حمایت از"حقوق قانونی مردم مسلمان فلسطین" به صحنه آورند.

وحدت، همدلی و یکپارچگی صفوف مردم در روز قدس به یاد آنچه حضرت امام(ره) پایه‌گذاری کردند را مشاهده کنیم و بتوانیم با تبعیت از ولی فقیه خود مقام معظم رهبری آرمان‌های امام(ره) را بیش از پیش به جلو پیش ببریم.

 از آن زمان به بعد همه ساله روز قدس را گرامی‌داشته و مسلمانان برای نشان دادند مراتب تنفر و برائت از رژیم اسرائیل و حمایت از مردم مظلوم فلسطین فریاد عدالت سر می دهند.

امام خمینی(ره)، در سال 1366 در پیامی خطاب به مسلمانان گفتند: "ملت‌های مسلمان باید به فکر نجات فلسطین باشند و به مراتب انزجار خویش را از سازشکاری و مصالحه‌ی رهبران ننگین و خود فروخته ای که به نام فلسطین، آرمان مردم سرزمین‌های غصب شده و مسلمان این خطه را به تباهی کشیده اند، به دنیا اعلام کنند. ملت‌های مسلمان از مبارزه با این شجره خبیثه و ریشه کن کردن آن دست نخواهند کشید".

همه ساله مردم در ایران در آخرین جمعه ماه رمضان در حمایت از مردم فلسطین به راهپیمایی می‌پردازند. در شماری از کشورهای اسلامی نظیر ترکیه، اندونزی، بحرین، لبنان، پاکستان و حتی برخی کشورهای غیر اسلامی نظیر ایالات متحده آمریکا و انگلستان نیز، تظاهراتی در بعضی از مراکز اسلامی و با حضور مسلمانان و غیر مسلمانان برگزار می‌شود.

در واقع روز قدس نماد وحدت و اراده امت اسلامی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین، غزه و دیگر کشورهای اسلامی می‌باشد. روز ایستادگی مستضعفان عالم، علیه مستکبران و روز فریاد مظلومیت ملتی است که با خون فرزندان خود پرده از چهره کریه رژیم غاصب صهیونیستی برمی دارند.

روز جمعه 2 تیرماه با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس حماسه‌ای دیگر برای دفاع از مستضعفان و مظلومین جهان می‌آفرینیم و آرمان آزادی قدس را  در آینده نه چندان دور محقق می‌‌کنیم.

همچنین به آمریکا، اسرائیل، آل سعود، داعش و دیگر دست نشانده‌های آمریکا نشان می‌دهیم همواره امت اسلامی با وحدت و انسجام کامل در مقابله با استبداد و استکبار مبارزه  و از مظلومان حمایت می‌کند./تبیان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی