جلوه حق؛ بحثی پیرامون صوفی گری در گذشته و حال
به گزارش انجمن رهپویان هدایت این کتاب با بررسی و نقد عقاید صوفیه و ریشههای آن، به ارزیابی صوفیگری و عجایبی از حالات و افکار صوفیان پرداخته است.
کتاب «جلوه حق»، 34 سال پیش برای نخستینبار نگاشته و منتشر شد و اکنون با تجدیدنظرهای فراوان روانه بازار نشر شده است.
این کتاب با هدف راهنمایی برای شناخت عقاید گوناگون صوفیه و آشنایی کامل با اصول عقاید و افکار صوفیه به رشته تحریر درآمده است.
نوشتار حاضر شش فصل با عنوانهای «عرفان اسلامی و عرفان التقاطی»، «عقل و عشق»، «ذکر و فکر»، «کشف و شهود و رویا»، «امکان کشف» و «شیخ و قطب و مرشد» را دربر میگیرد.
مباحث تصوف در گذشته و امروز، تضادهای درونی ناشی از التقاط، انگیزههای گرایش به تصوف، جنب و جوش اخیر صوفیان، مبارزه با علوم و دانشها، علوم عقلی و نقلی را رها کن و بیا، اثر تلقین از نظر روانشناسی و اشتباهات عجیب مدعیان کشف، از موضوعات مورد بحث این اثرند.
چاپ چهارم کتاب «جلوه حق» از سوی نشر نسل جوان در شمارگان 3000 نسخه، 208 صفحه و بهای 20000 ریال به بازار کتاب عرضه شده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: اعتقاد صوفیان به قطب و شیخ و مرشد را به ترتیبى که گفته شد از هر نظر حساب کنیم
خطرناک است زیرا:
اولا این طرز عقاید یک نوع تجلى فردپرستى است و سرانجام سر از شرک بیرون مى آورد; چنانکه مراقبت صورت قطب و مرشد حتى در عبادات ولو به اسم اینکه او مظهر کامل خالق است نوعى شرک است. چقدر تفاوت است بین این عقیده و آنچه از کلمات معصومین علیهم السلام براى ما نقل شده است: یعنى « کلما شغلک عن اللّه فهو صنمک» «هر چه تو را از خدا مشغول سازد بت تو است »
دانلود این کتاب: