نعل وارونهای به نام محبت در مسیحیت پروتستان
هم کتاب مقدس مسیحیان و هم تاریخ خشونتهای کلیسا، پرده از آن روی سکهی مسیحیت بر میدارد.
هم کتاب مقدس مسیحیان و هم تاریخ خشونتهای کلیسا، پرده از آن روی سکهی مسیحیت بر میدارد.
ثروت اندوزی کشیشان دروغین و خودخوانده پروتستان و تلاش آنها برای سوء استفاده از مسیحیت به جایی رسیده که حتی فریاد اعتراض کشیشان کاتولیک را هم بلند کرده است.
روایت یکسانی از حمل کننده صلیب در کتاب مقدس دیده نمیشود چنانکه در جایی [حضرت] عیسی و در جایی دیگر شمعون به عنوان حمل کننده صلیب معرفی شده است.
گرچه مفسرین انجیل پافشاری کرده اند که بگویند مقصود از «پارقلیطا»«روح القدس» است ولی با اندک تأمل و تحلیل در آیات و علامات و امتیازاتی که برای شخص مورد بشارت ذکر کرده اند روشن و مبرهن می شود که منظور از پارقلیطا یا فارقلیطا، حضرت محمد (ص) است.
فخر الاسلام میگوید در یکی از اناجیل متروکه خطی که قبل از بعثت خاتم الانبیاء با قلم بر پوست نوشته شده بود، در کتابخانه بعضی از نصارای پروتستانت در مدرسه خود آنها دیدم، در جزو وصایای حضرت مسیح به شمعون پطرس که به این نحو مرقوم شده بود: ای شمعون! خدا به من فرمود: تو را وصیت می کنم ای پسر مریم! به سید المرسلین و حبیب خود احمد (ص) صاحب شتر سرخ که صورتی همچون ماه و دلی پاک و بنیه ای قوی دارد، بزرگ فرزندان آدم و رحمت برای جهانیان و پیغمبر امی عربی است. ای عیسی! تو را امر می نمایم که بنی اسرائیل را امر نمایی که او را تصدیق نموده به وی ایمان آورند و از متابعت و نصرت او تقاعد نورزند.
حضرت فرمود: «به تو همه آن چهار حرف را میگویم: پس اول توحید است، و دوم رسالت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه واله و سلم است بر حالی که از آلایش خالص شده باشد، و سوم ما اهل بیت پیغمبر هستیم، و چهارم آنکه شیعیان ما، از ما میباشند و ما، از رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم هستیم و رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم از خدا.
رئیس دانشکده الهیات پژوهشگاه امام صادق(ع) که دو اثر درباره عرفانهای نوظهور به نگارش در آورده است، اظهار کرد: در معنویت سکولار و مدرن که اکنون در جامعه ما تبلیغ میشود، جایی برای خدا، شریعت نبوی و ارتباط با آسمان وجود ندارد.
در یکی از اسناد ساواک مربوط به سال 1344 به ارتباط دراویش گنابادی و ماسونها اشاره شده و چنین آمده است، به جز باشگاه لاینز تصور می رود دراویش پیرو صالح علیشاه گنابادی نیز به جمعیت مزبور (فراماسونها)وابستگی هایی داشته