جنگ قدرت در کلیساهای انجیلی ایران
از جمله گروه بندی های مورد اشاره در این مطلب، می توان به مواردی همچون مسائل طبقاتی بین فقیر و غنی، افراد والا مقام و منصب از یک سو و افراد طبقه پایین، از سوی دیگر اشاره کرد.
وی به شدت از نبود گذشت و محبت و مهربانی، بر خلاف ادعاهای فراوان کشیشان کلیسا انتقاد کرده و تلویحا آنها را باعث تفرقه و جدایی در کلیسا معرفی کرده است.
به عنوان نمونه ، وی به اختلاف یکی از مدیران ارشد این کلیسا با دیگر مشایخ، پرده برداری کرده است.
این فرد منتقد عضو هیات مشایخ کلیسا، اقرار کرده بود 85 درصد جوانانی که به کلیسا نمی آیند و 45درصدآن هایی که مراجعه می کنند،به ریا کاربودن کشیشان کلیسا و عدم تطابق عمل با گفتار آن ها معتقد هستند
این کشیش،فساد اخلاقی موجود در کلیساهای پروتستان را با کلیساهای کاتولیک که به شدت با ازدواج مخالف هستند، مقایسه می کرده است.
اختلاف درباره تدریس در کلاس های کلیسا و شرکت در کلاس های ا<وزشی نیز از جمله موارد عنوان شده در این مطلب شبکه اجتماعی است.
گفتنی است، دامنه این مباحث به شبکه های ماهواره ای مسیحی هم کشیده شده است و رسول حیدری یکی از کارشناسان شبکه مسیحی محبت، در یکی از برنامه های این شبکه، ضمن انتقاد از کسانی که به امید پناهندگی مسیحی می شوند، از آنان خواست که به این امید به سمت این فرقه نروند.