پیوند ناگسستنی بی بی سی و بهائیت
رابطه کشور انگلیس با این فرقه ضاله تا آنجا صمیمی است که وزارت خارجه این کشور، رادیو بی بی سی فارسی را با سرمایه گذاری بهائیان در سال 1319 شمسی، تاسیس و در اختیار آن ها می گذارد.
اولین مجری این رادیو، که آگهی اعلام به کار آن را اعلام عمومی کرد، موقر بالیوزی است.
وی سال ها قبل از تاسیس این رادیو، به عنوان سرکرده این فرقه ضاله در انگلیس شناخته می شده است.
به عقیده بسیاری از اهالی رسانه، حرف اول (بی) در رسانه بی بی سی در واقع مخفف بهائیت است.
حمایت و امتیاز دهی به اعضای این فرقه ضاله، تا آنجا ادامه پیدا می کند که بالیوزی به عنوان مدیر رادیو بی بی سی انتخاب می شود.
روباه پیر انگلیس، خدمات ویژه خود به این فرقه ضاله را ادامه می دهد و جایزه شوالیه را به سرکرده این فرقه ضاله اعطا می کند.
بالیوزی که مهارت خاصی در تحریف تاریخ داشت، کنفرانس های متعددی را برای تبلیغ فرقه ضاله بهائیت در انگلیس برگزار می کرد، که برگزاری این جلسات، اعتراض حضرت امام (ره) را در سال 1342، درپی داشت.
کادرسازی تشکیلات بهائیان توسط بالیوزی ادامه داشت. وی که موفق شده بود بدنه اصلی بی بی سی را از اعضای هم فکر خود تشکیل دهد، با اعمال نفوذ بعد از بازنشستگی اش، دهقان دیگر عضو فرقه ضاله بهائیت به عنوان مدیریت رادیو بی بی سی انتخاب می شود.
از جمله بهائی هایی که در این رادیو فعال بودند، می توان به شاداب وجدی، لطفعلی خنجی و باقر معین اشاره کرد که پیرو این فرقه ضاله بودند و توانستند در نقش گوینده و تهیه کننده به بالاترین مقام برسند.
این افراد به عنوان مشاور، کمک های شایانی را به بی بی سی برای راه اندازی بخش های جدید کرده اند.
باقر معین دیگر بهائی شاغل در رادیو بی بی سی است که تا سمت مسئول آموزش نیروهای بی بی سی در سراسر جهان، به پیشرفت های تشکیلاتی می رسد.
بهروز آفاق، از بهائیان متمول و صاحب نفوذ، سرمایه گذاری هنگفتی را در این رسانه انجام داده است و توانست ریاست شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی را از آن خود کند، تا سنت ریاست بهائی ها بر بی بی سی شکسته نشود .
از دیگر روابط دو طرفه این فرقه ضاله و رسانه استعماری می توان به دیوید هافمن، اولین گوینده بهائی در سراسر جهان اشاره کرد، که کارمند بی بی سی بوده است .
تلویزیوین بی بی سی فارسی، همان جهت گیری رادیو بی بی سی را در پی می گیرد و در پوشش اخبار جهت دار این فرقه ضاله، به حمایت از آن می پردازد و رپرتاژ آگهی های قابل توجهی را به روی آنتن می برد.
بی بی سی فارسی در طول فعالیت خود علاوه بر پوشش این اخبار از افراد ضد دین دعوت به عمل می آورد تا به ترویج خرافه گرایی بپردازند، و در واقع بهائیت، خط قرمز این رسانه است.
مهمانان دعوت شده برای ترویج بی دینی بین فارسی زبانان، برای دین نقش مخربی قائل می شوند و از آن به عنوان عاملی منفی در اخلاقیات معرفی کرده و آن را مسئول بد اخلاقی معرفی می کنند.
رسانه سلطنتی انگلیس، تلاش های زیادی را برای معرفی و تطهیر این فرقه را به کار می گیرد و از افراد معلوم الحالی چون شیرین عبادی نیز دعوت به عمل می آورد .
این شبکه در راستای ساختن تاریخچه برای این فرقه ضاله و رسمیت بخشیدن به آن، در پی تهیه یک مستند بر می آید که هزینه تولید آن، از صندوق مالی بهائیان واقع در سرزمین های اشغالی تامین شد.
مسئولین این رسانه بهائی پرور، پس از آنکه با کارگردان با تجربه در زمینه تهیه مستند برای این فرقه ضاله، برای تهیه مستند به توافق نمی رسند، یک گروه مستند ساز به سرزمین های اشغالی اعزام می کنند.
عوامل دست اندرکار این مستند فرمایشی، در یک جلسه خصوصی گزارش عملکرد خود را به بهائیان حاضر ارائه می دهند و بنا به اقرار خودشان، تمامی تلاش خود را برای به تصویر کشاندن چهره خوبی از بهائیت به کارگرفتند .
شایان ذکر است، کشور انگلیس، اصلی ترین ایجاد کننده فرقه های سری و جاسوسی در جهان است و نقش این کشور در ایجاد فرقه های ضاله ای چون وهابیت، فراماسونری، بهائیت و داعش کاملا مشهود و اثبات شده است.