نگاهی متفاوت به حضور یک زن در ماجرای شهادت روح الله عجمیان
رهپویان هدایت: در جنگ رسانه ای معاصر، دشمنان تلاش می کنند تا هویت واقعی و ذاتی افراد را از آن ها سلب نمایند و با جعل یک هویت ساختگی آن ها را در وصول به مقاصد خود به کار گیرند. از همین جا است که آن ها به بحث پیرامون زنان معطوف شده اند و می کوشند تا با ربودن حس زنانگی، از بانوان افرادی درنده و بی رحم بسازند که به تبعیت از عواطف کور دست به جنایت هایی فجیع بزنند.
امروزه زنان استحاله شده در باطل مانند مجریان شبکه ایران اینترنشنال که شفقت زنانه خویش را به دلار های بدخواهان جامعه اسلامی فروخته اند، در صدد هستند تا افرادی مانند خود در جامعه تکثیر کنند. زنانی از زنانگی بی بهره و به حدی عاری از عاطفه و مملو از خشونت که دیگر نمی توان نام آنان را زن نهاد.
حال مسئله اینجاست چگونه رسانه هایی برانداز عنصر زنانگی را در برخی از مخاطبان خویش چنان نابود می کنند که با روئیت هجمه و حمله به مظلومی چون شهید سید روح الله عجمیان نه تنها ممانعت نمی کنند بلکه در این جنایت سهیم می گردند. در حقیقت، دوری از آموزه های الهی و قرآن مجید ریشه تمام قساوت های انسانی است و از اینجاست که شیاطین انس و جن در صدد بی می آیند، ذات پاک و ویژگی های نیک افراد را به امور پلید و بد مبدل نمایند.
فرقه ضاله مضله بهائیت نمونه بارز یکی از مسلک های شیطانی است که امروزه سعی می کند تا از زنان به عنوان ابزار فتنه و وحشی گری استفاده نماید. مهره های رسانه ای این جریان شیطانی در شبکه های ماهواره ای براندازی چون ایران اینترنشال حاضر می شوند تا نقشه راه تشکیلات صهیونیستی بیت العدل را اجرا نمایند.
نکته قابل اینجاست، در تشکیلات صهیونیستی بهائیت موسوم به بیت العدل زنان به هیچ وجه حق عضوت ندارند و از این رو پیام های این مجموعه توسط به ظاهر مردانی نوشته می شود که جز نگاه ابزاری به زنان ندارند. اینکه امروزه مهره ای بهائی در رسانه های خود می کشوند زنان را به وادی خشونت و درنده خویی بکشند به دلیل این است خود از عنصر زنانگی بی بهره اند و هیچ زمینه از عطوفت در آن ها نیست.
در قرآن کریم، عنصر رحم و عطوفت زنانه ای که در مادران ظهور یافته به حدی مرکز توجه است که وقتی حضرت موسی علیه السلام به دلیل گرایش قوم بنی اسرائیل به گوساله پرستی با هارون برخورد می کند، هارون می گوشد:
قَالَ یَا ابْنَ أُمَّ لَا تَأْخُذْ بِلِحْیَتِی وَلَا بِرَأْسِی ۖ إِنِّی خَشِیتُ أَنْ تَقُولَ فَرَّقْتَ بَیْنَ بَنِی إِسْرَائِیلَ وَلَمْ تَرْقُبْ قَوْلِی. هارون گفت: ای پسر مادرم (بر من قهر و عتاب مکن و) سر و ریش من مگیر، ترسیدم بگویی تو میان بنی اسرائیل تفرقه انداختی و به سخنم وقعی ننهادی.
خطاب هارون که می گوید: ای پسر مادرم، اشاره به این دارد که او با این تعبیر در صدد تحریک عواطف موسی بود و به این سبب با نام فرزند مادر صدایش کرد. فرقه های شیطانی مانند فرقه ضاله مضله بهائیت می کوشند تا این ویژگی الهی و انسانی را از زنان سلب نمایند و آنان را کاملا بی رحم بارآورند.