سود هنگفت تاجران تسلیحاتی به قیمت کشتار چهل هزار نفر انسان بیگناه در فلسطین
کشورهای ایتالیا، اسپانیا، هلند، ژاپن در حمایت از ملت مظلوم فلسطین از انجام هرگونه انتقال تسلیحات به رژیم صهیونیستی مخالف کردند و طبق این معاهده بینالمللی هیچگونه معامله تسلیحاتی با رژیم صهیونیستی منعقد نکردند. علیرغم نگرانی کشورهای عضو و هشدارهای جدی روسای مجامع بینالمللی، کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه و استرالیا از 7 اکتبر سال 2023 تاکنون، بیشترین و بهروزترین تجهیزات و تسلیحاتشان را در اختیار رژیم صهیونیستی گذاشتند و نتیجه آن 40 هزار نفر فلسطینی اعم زن، کودک، جوان و بزرگسال غیرنظامی کشته شدند.
به نقل از خبرگزاری ایسنا، بزرگترین معامله در این میان، فروش ۱۸ میلیارد دلاری F-۱۵ و مهماتی است که طبق گزارشات در اوایل ماه آوریل تمامشده است. بسته فروش موردبحث شامل ۵۰ جت جنگنده جدید F-۱۵، ۳۰ موشک هوا به هوای پیشرفته AIM-۱۲۰ و کیتهای مهمات حمله مستقیم مشترک (JDAM) است که بمبهای هدایت نشده را به سلاحهای هدایتشونده دقیق تبدیل میکند.
در اواخر ماه ژانویه، اخباری در مطبوعات صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه آمریکا جنگندههای F-۳۵، بالگردهای تهاجمی آپاچی و همچنین پهپادها و هزاران گلوله توپ را به این رژیم خواهد فروخت.
در پایان ماه مارس، دولت آمریکا فروش ۲۵ فروند F-۳۵ و موتور هواپیما به تلآویو به ارزش ۲.۵ میلیارد دلار و تحویل ۱۸۰۰ بمب غیر هدایتشونده MK-۸۴ و ۵۰۰ بمب غیر هدایتشونده MK-۸۲ را تائید کرد.
در تاریخ ۸ مه، در مطبوعات آمریکایی نیز گزارش شد که یک محموله ۱۸۰۰ بمب (۹۰۰ کیلوگرم) و ۱۷۰۰ بمب دیگر (۲۲۵ کیلوگرم) به تلآویو به دلیل نگرانی نسبت به استفاده از آنها در مناطق پرجمعیت متوقف شد اما قراردادی بین واشنگتن و تلآویو در ۴ ژوئن برای فروش ۲۵ فروند جنگنده F-۳۵ امضا شد.
رژیم صهیونیستی تسلیحات موجود در فهرست نیروهای زمینی، دریایی و هوایی خود را از ایالاتمتحده، آلمان، بریتانیا، ایتالیا و فرانسه و همچنین از تولیدات داخلی خود تأمین میکند. این رژیم بهخصوص اکثر تسلیحات هوایی و مهمات مورداستفاده را مستقیماً از آمریکا تأمین میکند.
سازمان عفو بینالملل در سال گذشته، بهصراحت اعتراف کرد: فعالیتهای نظامی اسرائیل با کمک دولت آمریکا بخش قابلتوجهی از خانهها، مدارس، بیمارستانها، زیرساختهای آب، پناهگاهها و اردوگاههای آوارگان غزه را ویران کرده است. استمرار بیرویه این بمبارانها صدمات جدی و غیرقابل درمانی را برای ساکنین غزه ایجاد کرده و یک بحران انسانی در این منطقه به وجود آمده است.
اینیکی از هزاران مصادیق بارز عینی از حقوق بشر آمریکایی است که در عصر حاضر صورت گرفت. متأسفانه سیاستمداران غربی همچنان با کتمان عمدی این حقایق تلخ و جبران نشدنی، بهدروغ خود را حامی و پشتیبان اجرای حقوق بشر در کشورهای جهان میدانند.