رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت
انتقادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
جهت ارسال سئوالات خود از قسمت "تماس با من" اقدام نمایید.
پاسخگوی سئوالات شما هستیم .
با تشکر.

آدرس کانال تلگرام:
https://t.me/antisect

ارتباط با ادمین کانال:
mh_ahmadi80
بایگانی
نویسندگان
سه شنبه خرداد ۱ ۱۴۰۳، ۰۱:۳۸ ب.ظ

تقابل فرقه‌ها با هویت اجتماعی

اهمیت هویت و تأکید در نیاز به هویت یابی و شکل گیری تصور از خویشتن بین افراد جامعه است؛ زیرا افراد جامعه درصورت عدم تقویت هویت ایرانی- اسلامی به گروه ها و افکاری که توانایی هویت بخشی دارند، گرایش پیدا می کنند. گروه هایی که جهان بینی، انسان شناسی و ارزش های خاصی را مطرح می کنند، استعدادشکل دهی به هویت افراد را دارند و از این رو با استقبال از سوی آنان مواجه می شوند و از نظر امنیتی می‌توانند اثرات سوء در دراز مدت برای جامعه و کشور داشته باشند.

تکثر فرهنگ‌ها و گسترش حوزه شهری نیز در این میان به کمک جریان‌های ضد هویتی آمده و به اقدامات آنها ضریب مضاعف می‌بخشند. از جمله در شهرهای جدید و اقماری، برخی پیروان فرقه های انحرافی با استفاده از عدم نظارت غیررسمی و عدم شناخت افراد از یکدیگر با استفاده از این فضا، به ترویج افکار خود می پردازند و افرادی که در شناخت دینی و زندگی خودو پوچی هستند، به جهت تأمین احساس نیاز خود به این فرق ضاله گرایش پیدا می کنند.

نقش ماهواره تبلیغات زیر زمینی : فرقه انحرافی بهائیت در نشر اعتقادات و جذب افراد به این فرقه بی تأثیر نبوده است. این امر نشان دهنده اساسی ترین آسیب یعنی گسترش عقاید و ایدئولوژی های مخرب در جهت خلاف امنیت جامعه به ویژه امنیت اجتماعی و انتقال افکار بی تعهدی و بی مسئولیتی بین برخی شهروندان است

نمونه این رویکرد در میان بهائیان به وضوح دیده می‌شود. با توجه به اینکه آنها (بهائیان) ایران را بعد از رژیم صهیونیستی دومین سرزمین بهائیان و آن را مرکز قیام و تسخیر جهان می‌دانسته اند می‌توان به اهمیت این مسئله در جلوگیری از رشد قارچی این فرقه برای امنیت اجتماعی پی ‌برد و برای کاهش خطرات بعدی آن یعنی نشانه گرفتن امنیت ملی اقدامات لازم را به عمل آرود.

در جهت مقابله با ترویج این فرقه و سایر فرق انحرافی و عدم نقض امنیت اجتماعی می‌توان اقداماتی از این دست را انجام داد.

-         ترویج سبک زندگی - اسلامی ایرانی توسط نهادهای فرهنگی و صیانت از هویت اسلامی - ایرانی از طریق حفظ ارزشها و تقویت باورهای مردم دوری از بی هویتی دینی

-         پاسداری از قداست خانواده و حمایت همه جانبه برای تشکیل و حفظ خانواده به عنوان زیربنای جامعه دینی که در قالب دوری از بی هویتی دینی قابل تفسیر است.

-         تقویت برنامه های ارشادی: تمایل به بدپوششی در زنان یکی از عوامل اصلی برای جذب به فرقه های انحرافی و عرفانهای نوظهور است که با فراهم کردن زمینه و ایجاد فرصت در گرایش افراد به ویژه زنان و دختران جوان به پوششهای اسلامی می‌توان این تمایل را بین افراد کاهش داد که حاصل آن دوری از بی هویتی اجتماعی است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳/۰۳/۰۱
انجمن رهپویان هدایت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی