خطرات عرفان های جعلی برای امنیت کشور
رهپویان هدایت: فعالیت عرفان های کاذب نوظهور به عنوان یک پدیده اجتماعی، تأثیرات منفی و آثار و پیامدهای سوء امنیتی بر جامعه وارد نموده، به نحوی که امنیت که به عنوان یکی از عوامل زیر بنایی و اصلی پایداری جامعه محسوب می شود به دلیل فعالیت و گرایش جوانان به این گونه عرفان ها تحت تأثیر قرار گرفته است.
یکی از آسیب های رشد و گسترش فرقه های جعلی و عرفان های کاذب نوظهور، مختل سازی امنیت اجتماعی و فرهنگی کشور است و لذا مهم ترین مؤلفه چالش زای امنیت اجتماعی و فرهنگی ایجاد تغییر در هنجارها و باورهای اجتماعی و هویت دینی کشور است.
به گونه ای که هدف از رشد این فرقه ها و عرفان های کاذب نوظهور تهاجم به ادیان الهی است ؛ چر ا که یکی از خطرناک ترین و پیچیده ترین شیوه های غرب برای تخریب فرهنگ و هویت دینی و تغییر در اعتقادات آنان از طریق همین عقاید است.
از این رو است که هجمه زیادی از طرف گردانندگان این نوع عرفان ها ی کاذب به کشور ما صورت گرفته و آن ها عمده فعالیت خود را بر تخطئه مبانی فکری،اعتقادی و ارزشی جمهوری اسلامی ایران متمرکز نموده و جوانان بسیاری را به واسطه همین عرفان های دروغین از اسلام و قرآن دور ساخته اند.
بررسی ها نشان میدهد که گرایش جوانان به عرفان های کاذب زمینه را برای ارتکاب جرائم عمومی از قبیل قتل، سرقت، قاچاق مواد مخدر، تقویت و فعال سازی جریانات تروریستی داخلی، نفوذ اطلاعاتی و اقدامات جاسوسی در ایران برای استکبار جهانی، فراهم می کند.
همچنین حضور افراد در این جریان های انحرافی در جذب و گرویدن آنها به احزاب و گروههای سیاسی مخالف نظام و انجام اقدامات ضد امنیتی در کشور از قبیل(ترور، بمب گذاری، و ...) همکاری با گروه های خارجی مخالف نظام و برقراری ارتباط با بیگانگان فراهم مینماید و به موقع لزوم وابستگان به این جریان های انحرافی به عنوان پیاده نظام دشمن در داخل کشور وارد میدان خواهند شد.