رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت

این وبلاگ با هدف روشنگری پیرامون مسیحیت صهیونیستی و تبشیری راه اندازی شده است

رهپویان هدایت
انتقادات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
جهت ارسال سئوالات خود از قسمت "تماس با من" اقدام نمایید.
پاسخگوی سئوالات شما هستیم .
با تشکر.

آدرس کانال تلگرام:
https://t.me/antisect

ارتباط با ادمین کانال:
mh_ahmadi80
بایگانی
نویسندگان
پنجشنبه آبان ۲۵ ۱۳۹۶، ۰۹:۰۰ ق.ظ

جایگاه مسیحیت صهیونیستی در عرصه‌ی رسانه

شاید بتوان پس از یهودیان صهیونیست، قدرتمندترین لابی‌ها و مراکز قدرت و فرهنگ‌سازی را، از آن مسیحیان صهیونیست (پروتستان‌های انجیلی) دانست که به سهم خود، تأثیر زیادی در روند فیلم‌سازی و اسطوره‌سازی برای محتوای فیلم‌ها و رمان‌ها و برنامه‌های هنری دارند


انجمن رهپویان هدایت: در این مطلب به نفوذ صهیونیست‌های مسیحی در هالیوود، اشاره می‌شود. اینان که ادعا می‌کنند تا صد میلیون پیرو در «آمریکا» دارند، از قدرت رسانه‌ای بالایی برخوردار بوده و در دفاع از اسطوره‌های صهیونیستی گاهی از یهودیان هم تندتر عمل می‌کنند.

آرمان حاکمیت یهود در سرزمین موعود فلسطین و خراب کردن مسجدالاقصی و بنای معبد سلیمان به جای آن، از مهم‌ترین تبلیغات رسانه‌های صهیونیسم مسیحی است. این جماعت که با نام مسیحیان انجیلی و پروتستان‌های بنیادگرا و اوانجلیست‌ها هم معروفند، با ریاست جمهوری رونالد ریگان در «آمریکا» بر نفوذ خود در ارکان قدرت و فرهنگ در آمریکا افزودند و آرمان‌های مسیحایی و ادبیات آرماگدونی خویش را در حمایت از صهیونیست‌های غاصب «فلسطین» قوت بخشیدند.

شاید تی.بی.اِن مهم‌ترین مجموعه‌ی رسانه‌ای مسیحیت صهیونیستی باشد. بنیان‌گذاران این شبکه‌ی 24 ساعته، پاول کراچ و جین کراچ هستند که در سال 1973م. آن را پایه‌گذاری کردند. شهر مسیحی «تثلیث» در «کاستامسای کالیفرنیا» (3)، محل اداره‌ی مرکزی این شبکه با یازده کانال است و 47 ماهواره در فرمت‌های دیجیتال و آنالوگ، آن را پخش می‌کنند.

سایت رسمی این شبکه در سال 2006 میلادی، تی‌.بی.اِن را پس از Fox. CBS, PAXTV, NBC, Tribune, Univision هفتمین دارنده‌ی بزرگ‌ترین گروه پخش برنامه در ایالات متحّده شمرده شده است و آن را بزرگترین شبکه‌ی عقیدتی جهان می‌داند. برنامه‌های این شبکه در مرکز تولید بین‌المللی در «اورینگ تگزاس» به چندین زبان ترجمه می‌شود و شهر «موسیقی تثلیث» در «هندرسون ویل تنسی» با سالن کنفرانس دو هزار نفره‌ی کلیسای شهر موسیقی تثلیث، صدها هزار نفر را در طول سال پذیرایی می‌کند. به علاوه شبکه‌ی اصلی تی.بی.ان، کانال‌های کابلی و ماهواره‌ای دیگری را نیز در ایالات متحده دارد: انلیس ایالات متحده، کانال جوانان مسیحی ، کانال کلیسا ، کانال لبخند بچه‌ها، تی.بی.ان اروپا ، تی.بی.ان ایتالیایی، تی.بی.ان روسی، تی.بی.ان عربی (قناة الشفّاء)، تی.بی.ان آفریقای جنوبی، تی.بی.ان رسانه‌ی خانواده،  تی.بی.ان آمریکای جنوبی، تی.بی.ان فراگیر به زبان اسپانیایی، تی.بی.ان فیلیپین برای آسیا و کانال نجات برای فارسی زبانان.

تی.بی.ان پیشتازی فربه در تولید فیلم‌های سینمایی مسیحیت صهیونیستی است. برخی از آثار موفق شرکت فیلم‌سازی T.B.N بدین قرار است : انقلابی 1 و 2 براساس زندگی مسیح (ع)، فرستاده  بر اساس زندگی پولس؛ رمز اُمگا 1 و 2 درباره‌ی آخرالزمان و اتفاقات جنگ آرماگدون براساس پیش‌گویی‌های «کتاب مقدس»، کارمن قهرمان، صرّاف زمان، شش: هدف؛ آتش!  با بازی استفان بالدوین و دیوید وایت.

تلویزیون C.B.N نیز از مهم‌ترین رسانه‌های پروتستان‌های بنیادگرای صهیونیست است. این شبکه‌ی پخش تلویزیونی را پت رابرتسون در حدود سال 1960م. به وجود آورد. این شبکه اوّلین ایستگاه مسیحی «آمریکا» بود که برای اوّلین بار در اوّل اکتبر 1961 م. از طریق شبکه‌ی MYAH-T.V (مأخوذ از اسم عبری خدا  Yahweh) که تنها محدوده‌ی شهر «پورتثموث» را پوشش می‌داد، روی آنتن رفت. در 1966م. این شبکه برنامه‌ی کلوپ هفتصد(منتسب به عدد سهام‌داران آن) را تهیه کرد. این برنامه یک نقطه عطف جدی در عملکرد این شبکه بود. امروزه این برنامه، توسط پت رابرتسون، تری میوسن، گوردون رابرتسون، کریستی واتس ولی وب اجرا می‌شود. امروزه C.B.N یک سازمان انتفاعی چندجانبه است که از طریق سیستم‌های کابلی، تلویزیونی و ماهواره‌ای برای بیش از دویست کشور و 71 زبان، برنامه‌سازی می‌کند.

مسیحیت صهیونیستی

تلویزیون خاورمیانه ام.ای.تی.وی که ایستگاهی تلویزیونی در جنوب «لبنان» است برای «خاورمیانه» برنامه پخش می‌کند. این تلویزیون در جولای 2001م. به Le SEA Broadcastingکه یک سازمان هم فکر C.B.N بود، فروخته شد. به علاوه کل قاره‌ی «آمریکای شمالی و جنوبی»، «خاور دور» و «آفریقا» هم تحت پوشش برنامه‌های این شبکه هستند. این شبکه، دانشگاهی را هم تأسیس کرده است، تا نیروهای مورد نیاز خود را پرورش دهد! در 14 جولای 2002م. جایزه‌ی دوستی با دولت اسرائیل از طرف شعبه‌ی سازمان صهیونیست«آمریکا» در «شیکاگو» به پَت رابرتسون اهدا شد و در پانزدهم فوریه‌ی 2004م. درکنوانسیون پخش‌کنندگان ملّی – مذهبی، جایزه‌ی افتخارآمیز سفرا توسط بنی الون، عضو کابینه و وزیر وقت جهانگردی اسرائیل نیز به او داده شد.

در دوم جولای 1978م. به مناسبت سی‌امین سالگرد تأسیس اسرائیل، C.B.N پخش برنامه‌های خود را در سرزمین مقدس (اسرائیل) شروع کرد. شبکه‌ی C.B.N را پیشوای جهان انیمیشن بر مبنای کتاب مقدس نامیده‌اند. برخی از آثار مطرح آن عبارتند ازکُنام شیر که چهار جایزه‌ی تلی ادواردز (جایزه‌ی مشهور برنامه‌های تلویزیونی) را تصاحب کرد، نخستین کریسمس اسپانکی در کریسمس 1997م. و قسمت دوم آن ماجرای اردوی اسپانکی که در تابستان همان سال در تلویزیون آمریکا پخش شد، گنجینه‌های کریسمس میکا، وعده‌ی عید پاک و آواز آلباستور.

تا اینجا دو نمونه از فعال‌ترین مجموعه‌های رسانه‌ای مسیحیت صهیونیستی را اجمالاً مرور کردیم. در آمریکا بیش از 50 ایستگاه تلویزیونی و حدود 1400 ایستگاه رادیویی، برنامه‌های مسیحیت انجیلی (اوانجلیک) را پخش می‌کنند و بی‌شک، برای ساختن این مقدار برنامه، به پول فراوان و نیروی انسانی هم‌فکر و حمایت سیاست‌مداران و حمایت‌کنندگان مالی اصلی و زرسالاران قدرتمند «آمریکا» نیاز است.

برخی دیگر از مهم‌ترین شبکه‌های مسیحیان صهیونیست که فقط اسم آنها را می‌آوریم، بدین قرارند:

.God T.V که توسط دری الک و وندی الک پایه‌گذاری شد و با پشتیبانی مالی بنیاد اوانجلیستی فرشته تأمین می‌شود؛

3ABN  یا شبکه‌ی سراسری سه فرشته که توسط دنی شلتون در آمریکا تأسیس شد و Faith TV یا تلویزیون ایمان که توسط جیم وست در آمریکا تأسیس شد.

شاید بتوان پس از یهودیان صهیونیست، قدرتمندترین لابی‌ها و مراکز قدرت و فرهنگ‌سازی را، از آن مسیحیان صهیونیست (پروتستان‌های انجیلی) دانست که به سهم خود، تأثیر زیادی در روند فیلم‌سازی و اسطوره‌سازی برای محتوای فیلم‌ها و رمان‌ها و برنامه‌های هنری دارند.

علاوه بر اینها «پنتاگون» هم خصوصاً پس از حادثه‌ی 11 سپتامبر، کنترل و نظارت زیادی برهالیوود وارد و سرمایه‌گذاری زیادی برای تأمین اهداف سیاسی و نظامی خود توسط سینمامی‌کند. پنتاگون که تابع سیاست‌مداران حاکم بر کاخ سفید است، با تأسیس دفتری درهالیوود به هیچ استودیوی فیلم‌سازی‌ای اجازه نمی‌دهد که صحنه‌ی کوتاهی از فیلم خود را در مخالفت با سیاست‌های کاخ سفید به نمایش بگذارد و با بودجه‌ی کلانی اقدام به استخدام تعدادی از فیلم‌سازان برای ساختن فیلم‌های مورد نظر دولت «آمریکا» کرده است.


منبع: محمدحسین فرج‌نژاد ، اسطوره‌های صهیونیستی در سینما ، تهران: هلال، چاپ اول.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی